• 18
    gol yememe ihtimalimizin olmadığı maç *. osmanlıspor'u en son uefa avrupa ligi grubunda 8 aralık 2016 osmanlıspor fc zurich maçında izledim. eğer dünkü gibi * lakayt oynarsak fark yer döneriz, çarşı karışır. bizi sıkıntıya sokacak oyuncuları var, orta sahaları bizden iyi görünüyor, en azından kafa kafaya. keşke de jong tolga ikilisi oynayabilse. eğer podolski, yasin, bruma defansa koşmazlarsa işimiz gerçekten çok zor.

    derbi maçı konsantrasyonuyla oynayıp, sabırlı ve iyi mücadele ederek, çok koşarak, fırsatları da iyi değerlendirirsek 3 puan alabiliriz.

    bu maçtan önce herhangi bir avrupa maçı da olmayacağından osmanlıspor da çok konsantre olacaktır. normalde sezon içerisinde bu maçta puan kaybı yaşanması normal kabul edilebilir bir durum fakat biz kredimizi kullandığımız için galibiyet şart. mağlubiyet yıkıcı olur, beraberlik de tatsız.

    15 ekim 2016 gençlerbirliği galatasaray maçı gibi bir galibiyet çok tatlı olur ama oyun olarak fazlası lazım.

    yine de ne olursa olsun kaliteli ayaklarımızla, formamızla sahaya çıktığımızda her maçı kazanmaya yakın olan taraf biziz ve dahası ankara deplasman değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın