• 170
    11 aralık 2016 galatasaray gaziantepspor maçı kalitesiz futbolun oynandığı, orta sahaların kolayca geçildiği, iki tarafın da birçok net gol pozisyonu bulduğu bir müsabaka oldu. galatasaray futbol takımı yine temposuz oyunu, takım defansındaki yetersizliği, yan toplardaki zaafı ve ikili mücadelelerdeki güçsüz görüntüsü ile gelecek için kötü sinyaller verdi. özellikle zorluk derecesi yüksek maçlar büyük kaygı uyandırıyor. takımın genel görünümü özetle bu şekilde olup, üç oyuncunun ön plana çıktığını söyleyebilirim.

    nigel de jong ikili mücadelelerde oldukça başarılıydı. kaptığı topları hızlı ve olumlu şekilde kullandı. izlediğim en iyi maçıydı ve artan formu gelecek adına umut veriyor.

    birkaç maçtır sallanan bruma ilk haftalardaki görüntüsündeydi. kolayca adam eksiltti, takımı ileriye taşıdı, hücumda en etkin oyuncumuz oldu.

    üç gol atan yasin'i tebrik etmek isterdim ancak oynadığı oyun beni yine çileden çıkarttı. boşta olan oyuncuya zamanında pas atmaması, pas vermek zorunda kalınca amiyane tabirle iftira atar gibi topu arkadaşına göndermesi, gereksiz adam eksiltme çabaları vs, vs... oyununa ilişkin örneklediğim bu ve bunun gibi yanlışlar nedeniyle hem hücum girişimlerimiz başarısız oluyor, hem de kontra atak yiyoruz. yetenekleri ve kariyeri ile orantısız vücüt dili ise kendisini daha bir çekilmez kılıyor. attığı goller ile olumlu ,sinir bozan oyun tarzıyla olumsuz anlamda maçın öne çıkan oyuncusu olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın