• 509
    (bkz: arkası bugün) (bkz: #2077723)

    bir önceki gün hiç beklemediğimiz bir şey olmuş, maç tatil edilmiş. çorum'da izliyorum maçı, en yakın arkadaşımla birlikte. işi gücü bıraktık geçtik onun store'un * * karşısındaki kafeye, televizyonun karşısı dolu öyle salak bir açıdayız ki kapı dibimizde hava buz. mekan sıcak ama kapıdan öyle soğuk geliyor, biz donuyoruz. o ara artık tüm umutlar biterken, dakikalar 86'yı gösterirken;

    --- alıntı ---

    drogba indirdi ceza alanına sneijder, sneijder goooooooool. allahım gooooool. gooooool. gooool. türkiye ayakta. arena ayakta. istanbul, istanbul ayakta. gol gol gol. kar, portekizli hakem, juventus, hiç bir şey fark etmez. çünkü sneijder var, çünkü gol var. gol gol gol. 86. dakika. sneijder sneijder sneijder işte bu kadar. buffonun bittiği an. sneijder, sneijder. galatasaray öyle bir dakikada golü buldu ki.

    ercan taner.

    --- alıntı ---

    tabii biz bu ercan taner anlatımını maçtan 3-4 gün falan sonra ancak bir daha dinleyebildik. sanki elland road'da kral çivi gibi çakmış, sanki hagi viyana'da perdeyi kapatmış gibi anlatmış, ağzına sağlık.

    tanım: 2 gün süren maçta gollerin bir kısmını salı bir kısmını çarşamba yiyenlerin aksine istanbul için inanılmaz bir hava şartında 2 gün süren karşılaşmada juventus'u kupanın dışına itip şampiyonlar liginde 2. tura çıktığımız, tarihimizdeki yüzlerce efsanevi maçtan sadece birisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın