• 507
    bir insanın doğum gününde alabileceği en güzel hediye. daha iyisini hayal edemiyorum.

    herkesin bu maçla ilgili bir anısı vardır elbet. benimki de çok ilginç olmamasına rağmen yıllarca unutamayacağım türdendi.

    10 aralık akşamı ailecek oturduk maçı bekliyoruz. ben içten içe ertelensin de doğum günümde yenelim istiyorum. ama maçın öğlene ertelenme ihtimali aklımdan geçmiyor tabii yarın akşam oynarız zannediyorum. nitekim 30 dk sonunda maç erteleniyor ama öğle saatine. fizik sınavından dolayı okula gitmek zorundayım. sınav da 7. ders yani maç başladıktan 1 saat sonra başlıyor. anlayacağınız ben sınav kağıdını elime aldığımda drogba buffona takılalı 10 dk falan olmuştu. dk 75. içimde de bir his kazanacağız ulan diyor. normalde 45 dk verdikleri sınavı 6 7 dk bir şeyler karalayıp bitirdim. hemen indim kantine. kantinde izliyoruz maçı kantinci abiyle. ulan adamla çok samimi falan da değiliz, yemekhaneden yerdim ben yemeği öyle tanışmazdık adamla ama hayatımın en mutlu anlarından birinde sadece ekrem abi vardı. birbirimize sarıldık, birlikte sevindik.

    tabii bu günün doğum günüm olması akşam gelecek hediyelerin hepsinin galatasaray temalı olmasını sağlamıştı. ilk kez doğum günümde gelen hediyeler beni mutlu etmişti öyle söyleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın