• 78
    maçın özetini şimdi izledim.

    1- marcelo baya çiğnemiş adamı, net kırmızı.

    2- 2.penaltı da net penaltı diye düşünüyorum. şöyle ki; oğuzhan orda rakibini geçmiş, rakip ayağı koymuş ve net temas var. artık orada o temasın kuvvetine bakmaz kimse.

    3- ilk penaltı ile ilgili birkaç yoruma denk geldim nette pozisyonu görmeden. beşiktaşlılar rakibin elle temasına dikkat çekmiş özellikle fakat gg'nin düşüşü o elden çok bağımsız duruyor. yani şöyle ki; rakip karnından eli ile çekse ekran başında sen onu hissedersin ve futbolcu da ileri gidemiyormuş gibi takılır. gg ise bildiğin zıplayıp düşüyor. rakibin ayak ile müdahalesinde ise hem temas yok hem de ceza sahası dışı gibi geldi bana.

    öyle veya böyle sadece marcelo'nun atılmaması bile yeterli zaten. bjk bu sene baariz kollanıyor bu net. bir de kudurun tarzı şeyler yazıyor 3 gün önce hakeme ağlayanlar. (ki o maçta kiev'i tuttum, hakem daha fazla hata yapsın istedim, iyi ki de istemişim. yemişim operasyonunu falan)

    bu arada özeti izlerken fark ettim, bu bjk'nin gollerinde çalan müzik inanılmaz itici lan. fener'de öyle hissetmiyorum mesela ama bu bildiğin itici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın