resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5660
    performansı ispanya'da yükselmeye devam ediyor. hatta şu sıralar deportivo taraftarınca ayakta alkışlanmakta. rijkaard döneminden beri oynamayı hakettiğini defalarca söyledik. mustafa sarp'tan tut da, hayelet mode'u açtığından beri selçuk inan'ın, bilal'in, jpk'nın bile arkasında yedek bekledi emre çolak. yazık... ne mi yapıyor bu adam. mesela bizim sol bekten sağ beke, sağ bekten sol beke oynadığımız kabız futbol var ya. onu oynamana engel oluyor. topu ayağına aldığında bir türlü kıramadığın rakip ön hat savunmasını bazen hızlı oynayarak, bazen bir çalım atarak, bazen çevresinde dönerek!, bazen bi ara pasıyla kırıyor. hücumda yaratıcı paslarıyla asist veya asist öncesi pozisyonu yaratıyor. üzerine de selçuk inan'dan çok daha iyi bir savunmacı. fiziğine rağmen her topa atlayıp rakiple vücut temasından kaçınmıyor.

    2 sene sonra değeri 15 milyon eu olduğunda fiziğini geliştirmesi lazım, defansı zayıf, mental olarak yetersiz yeaaa diyen futbol ulemaları bu defa da ama ispanya'da kendini çok geliştirdi, aklı başına geldi diyecek. ama hiç bir zaman hata bende demeyecek.

    hayır güzel kardeşim. öz eleştiri kabiliyetin yok. her zaman kendini haklı sanıyorsun ama işin gerçeği sen futboldan anlamıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın