resim
Fabricio Martin Agosto Ramírez
Takım:UD Ibiza
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 25
    (bkz: 6 aralık 2016 dinamo kiev beşiktaş maçı)'nda maçı izlerken ağlamasını görünce beni de duygulandırmıştı.

    2 damla göz yaşı akıttı diye karakterli kaleci, adam kaleci, falan olmuş değil. çok basit olan şeyler insan hayatında neden bu kadar zorlaşıyor gerçekten anlamıyorum. abicim adam'a ben ne adamdır ne kraldır ne mükkemmeldir ne karakterlidir gibi hiç bir şey demedim. bilakis adamı tanımam etmem.

    sadece bu şahsın 1-2 kere izlediğim kadarıyla kötülüğünü görmedim. tanımadığım bir şahsın kötülüğünü görmediğim için durumu kendi içerisinde ve anlık değerlendirdim ortada bir takım var ve takımın mağlup durumda olmasına üzülen bir şahıs ve akabinde göz yaşlarını dökmüş.

    yani bu * çok zor olan insanlığı bu kadar basite indirgeyerek bir şey düşündüm ve adamın duygusallığı benim gözüme çarptı. bununda burda malzeme olmasına kızdım.
    bende olan biten bu kadar.

    adamı tanımam etmem daha önceden pek izlemişliğim yok. volkan demirel olsa mesela durumu anlık değerlendirmem adamın daha önceki yaptıklarını bılıyoruz. ama siz tanımadığınız etmediğiniz bir adama da sırf karşı takımdan diye kin güdüyorsunuz. süpersiniz. yarın sizin kendi takımınızdaki adamlara da rakip taraftar bunu yapacak ortaya süper zeka taraftarlar çıkacak. bu işler bu ülkede böyle yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın