• 9
    hakem başına bir gol yemişler sanırım*

    dinamolu futbolcu omuz omuza mücadelede dirseğini çıkararak beck'e faul yapıyor ama bunu çok ani ve ustaca yaptığı için çizgi hakemi göremiyor, "devam" diyor. beck "bana faul yapıldı nasıl olsa" diye kamyon tekeri gibi yuvarlanarak dinamoluyu düşürüyor, hakem de haliyle penaltıyı çalıyor. beck efendi tabi alışmış türkiye'de en ufak şarjda yere düşüp faul almaya, bu sebeple adamın kendisine temasını hissettiği anda abartılı bir biçimde yere düşüyor. faul verilmeyeceğini düşünseydi böyle düşmezdi, kendini bu şarja hazırlayıp yere daha sağlam basardı. düşse bile sendeleyerek düşer rakibine müdahale etmezdi.

    şu düşüşe bakın allah aşkına. bir defans oyuncusunun böyle kurşun yemiş gibi yere yıkılması vaki mi? https://youtu.be/nMvpWR8B-HA?t=3m16s

    şampiyonlar ligi'nde maç yaparken "oaaa bana faul yaptılar, hemen kafam bir tarafa ayağım bir tarafa düşeyim" demek rus ruleti oynamaktır. tabancayı kafana dayar tetiğini de hakeme verirsin. hakem isterse "bu herif böyle abartılı düştüğüne göre kendini yere attı, bir yandan da rakibine çelme taktı" der, ondan sonra yapıştırır penaltı+kırmızı kartı. bu seviyedeki bir müsabakada faule maruz kaldığına inansan bile böyle şuursuzca düşemezsin. bizim selçuk da anderlecht maçında 20 yaşındaki çocuktan omuz yiyip yeri öpmüştü, yerden kalkıp "hocam faul yok mu" diye şiddetle itiraz ettiği için ikinci sarıyı yemişti.

    orası türkiye değil maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın