• 212
    belçika'nın önüne geçme ihtimalinden bahsediyor beşiktaşlılar, güya yenselermiş onların önüne geçecekmişiz. hatta bazıları, geçseymişiz, lig ikincimiz direk şampiyonlar ligine gidecekmiş diyorlar, ki o bullshit'in dibi yani.

    şimdi bu entry'den takip edebilirsiniz. dünki maçları da ekledim.
    (bkz: #1989820)

    beşiktaş turu geçmiş olsaydı 5.000 puan alacaktı. bu ise toplam puana 1.000 olarak etki edecekti, yani türkiye gün itibariyle 16/17 sezonunda 7.500 puan toplamış olacaktı. hadi diyelim galibiyet ile geçmiş olsaydı 7.000 puan almış olacaktı ve toplam puana 1.400 puan etki etmiş olacaktı. toplam puanımız ise 37.400 olacaktı.
    belçika'nın puanı da 37.400. yani bu maçtan sonra belçika'yı geçmemiz imkansızdı zaten. sadece yakalayabilirdik. beşiktaş berabere kalmış olsaydı yakalama imkanımız da yoktu.

    belki ileri turların hesabını yaptılar. ama beşiktaş son 16'da tokatlanıp elenecekti. fenerbahçe ve osmanlı'nın puan alma ihtimali kaldı, ki belçika da anderlecht, gent, genk ve liege ile 4 takımı avrupa liginde üst tura çıkarma ihtimali bulunuyor. yani biz puan toplarken onlar yerinde saymayacak.

    ek olarak lig ikincisinin direk cl gruplarına girmesi saçmalık demiştim, o hala saçmalık. 6. olan fransa'nın ikincisi direk gidiyor. biz ise 10.'yuz. fransa'yı geçmemize de yaklaşık 150 senemiz kaldı.

    edit: beşiktaş'ın galibiyet puanlarını saymadım, değişik bir görüntü çıktı. ama hala saçmalık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın