resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8180
    galatasaray'da başarılı olarak anılan, duruşu ve zaman zaman gerek rakiplere gerekse medyaya verdiği ayarlarla ve en mühimi de galatasaray'a yakışan son, ve muhtemelen uzun bir süre daha rastlanamayacak derecedeki eski başkanıdır.

    sportif ve ekonomik olayları bir tarafa bırakıyorum, televizyonda gördüğüm an konuşması, anlattıkları, hatta üzerine giydiği takım elbisesi, hatta duruşu ile -bildiğiniz vücut pozisyonundan bahsediyorum, gerek otururken, gerekse ayakta durduğu hali- bile ne kadar beyefendi ve karakterli bir insan olduğu belli oluyordu.

    eğer galatasaray, bir gün gerçek hedefi olan o kupayı alacaksa kendisi gibi bir başkanın komutasındaki takımıyla alacaktır. market işletmecisi kılıklı ve vizyonlu, kardeşini takıma yönetici yapan heriflerle değil.

    geri dönsün ister miyim, inanın istemiyorum. bunun birden fazla sebebi var. hem yeni ve genç isimlerle yeni bir yolculuğa çıkacak bir yönetim kadrosunu dilemem, hem de kendisinin şimdiki siyasi erklerle olan münasebeti dolayısıyla takımı ve kendisini yıpratacak olmasından dolayı böyle düşünüyorum. başkan da zaten 75 yaşında. galatasaray için daha genç ve uzun süre çalışabilecek isimlere ihtiyaç var. zaten başkanım da muhtemelen bir daha başkanlık yapmayı da düşünmüyordur. ona ve ailesine uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın