• 6
    devamı "federasyonda sadece fenerbahçeliler olacak" şeklindedir.
    adam futbolda bir nevi başkanlık sistemi istiyor. kulüplü federasyon başkanlığı. evet sen ol amk onun da başkanı. hakemleri de sen ata. fikstürü de sen yap.

    kendisi türk futbolunun en büyük sorunudur. modern futbola bir noktada uyum sağladıysa ülke bu derwall'den başlayarak galatasaray'ın çabasıdır. modern futbolun en kötü örneğiysek onun da sebebi aziz yıldırım'ın senelerdir yarattığı illegal ortamdır.

    malesef futbolumuzun bir diğer sorunu ise federasyon'daki bütün beşiktaşlılar diye tabir edilen siyasi destekli yöneticilerdir. hani fenerbahçemizi kurtarmak için atananlar. siyasetin kendilerine yükledikleri görevleri yaptıktan sonra şimdi de tuttukları takım için çalışmaktalar. ha bu gün beşiktaşlı olur, yarın fenerbahçeli... siyaset hangi biatçıyı uygun görürse. bunlara kimse dokunamamakta, ses çıkaramamaktadır. siyasileri memnun ettikleri sürece bu yöneticiler kulüplerin mutsuz olmasından da korkmamaktadırlar.

    büyükler bile ekonomik olarak ayakta duramıyorken malum hükümetin bir takımı kayyumluk yapması 45 dakikalık operasyondur. o operasyonda da hangi kişinin kayyum olacağı falan tartışılır. üzgünüm ama durum bu. memleket olarak içinden çıkılmaz bir bataktayız. futbol ise bunun sadece masum bir yansıması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın