*

  • 10062
    yeni üyelik sürecini hiç beğenmediğim, 20 küsür yıldır taraftarı olduğum takımın taraftarlarını barındıran sözlük.

    gelelim asıl konuya. üyelik sistemi çok saçma. üye oluyorsun ve bekliyorsun. her şey gibi buraya kadar bir ciddiyet var. sonra ? sisteme her gün girişin üyeliği hızlandırıyor ama yazara olumlu oy verebilirken olumsuz oy veremiyorsun.

    hadi buna da eyvallah. inanılmaz derecede yavaş işleyen bir süreç var. yani %100 e getirebilmek için göbeğim çatladı. artık ümidi kesim ve hatta yükselmiyordu bir yerden sonra.

    yani yeni yazar olacaklara tavsiyem, düzgün yazın, daha sonrada her gün girin ve önünüze ne geliyorsa on deyin. seçicilik yapmaya gerek yok benim anladığım kadarıyla.

    yazar modu olabilmek için girilen ilk 10 entry sırasında da en kusursuz şekilde girdilerinizi girin. benim hatalarım sonucu artık bir daha düzelttiğim girdilerin yüzüne bile bakmayan moderasyon 2 ay sonra onayladı beni.

    ince eleyip sık dokuyun ve hepiniz hoş geldiniz...

    edit: şunu da eklemeliyim ki eğer isteyerek yapılmadıysa özel mesajlardan sonra çıkan pencerenin kapat butonunda saol yazmaktadır.
    türkçe'de saol diye bir kelime yoktur. (bkz: sağ ol) ve üstelik sağ ol ayrı yazılmaktadır. üstelik sağol da hatalı bir yazımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın