• 27130
    “baskonia özellikle kendi sahasında çok hızlı basketbol oynayan bir takım. özellikle oyun kurucuları çok etkili bir oyuncu. euroleague’de çok skorer ve tempoyu yükseltiyor. hızlı oynamaya çalışacaklar. biz ise oyunu kontrol etmeye çalışacağız. zor bir mücadele olacak. baskonia son iki maçını kaybetti. kazanmak isteyeceklerdir. bizim de dış sahada galibiyete ihtiyacımız var. bu şekilde iç sahada aldığımız galibiyetleri değerli kılacağız.”

    “büyük bir salonda dolu tribünlere karşı oynayacağız. basketbolu bilen bir seyirci kitleleri var. bizim taraftarımız gibi maçın başından sonuna rakibi bunaltan bir grup değiller. gerekli anlarda yoğun baskı oluşturuyorlar. ispanya’daki bütün deplasmanlarda bunu yaşıyoruz. önemli olan oyunun kontrolünü kaybetmemek.”

    ergin ataman

    “euroleague’deki hedefimize ulaşmak için deplasmanda maç kazanmalıyız. her karşılaşma da buna bir fırsat. iyi bir ritim tutturmamız lazım. geçen maçlarda bunun örneklerini gösterdik. tabii ki iç saha maçları farklı oluyor. bir sakatlık bulunmuyor. maçı kazanıp istanbul’a dönmek istiyoruz. buranın bir basketbol kültürü var. ateşli bir taraftarları var. biz sahaya konsantre olup galatasaray formasını iyi bir şekilde temsil edeceğiz. oyunculara teknik konular dışında bunu anlatıyoruz. şimdi galatasaray taraftarına buradan bir hediye götürme zamanı.”

    ömer yalçınkaya(galatasaray basketbol şubesi genel menajeri)

    “moralimiz yerinde. son haftalarda oynadığımız basketbolla beraberiz keyiflerde yükseliyor. buraya da motivasyonumuz yüksek şekilde geldik. şu an deplasmanda galibiyetimiz yok. eğer bu karşılaşmayı kazanırsak rakibimize karşı avantaj sağlayacağımızı biliyoruz. ev sahibi olarak burada yarattıkları atmosfer ve kendi sahalarında oynadıkları basketbol düşünülünce çok zor bir maç olacak. kendi oyunumuzu sahada hükmettirebilirsek ve yapabileceklerimizi sahaya yansıtırsak galip gelebiliriz.”

    “her takım kendi sahasında euroleague’de büyük avantaja sahip. bizim için rakibin bireysel yeteneklerinden daha çok takım olarak neler yapabileceklerimiz önemli. saha dışında yorgunluk normal ama maça çıktığımızda hazır olmalıyız.”

    sinan güler

    "baskonia zor bir deplasman... kendi sahalarında euroleague’in en kuvvetli takımlarından biri. abdi ipekçi’de galibiyet serisi yakaladık. son üç maçımızı kazandık. şimdi bu seriyi deplasmana taşımak istiyoruz. dış sahada alacağımız bir galibiyetle büyük avantaj elde edeceğiz. kendi salonlarında çok güçlü olabilirler ama biz kazanmak için buradayız."

    göksenin köksal

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın