• 13
    --- alinti ---

    eminim ki; cennette aile büyüklerimiz, galatasaray'a gönül vermiş güzel insanlar, başta; fahriye yen annen, ali sami yen baban, metin oktay ağabeyin, kaybettiğimiz tüm galatasaraylı kardeşlerin seni gülücüklerle karşıladılar... ve eminim ki; seninle beraber gömülen metin oktay forman üstündeyken, taçsız kral metin ağabeyin karşıladı, hoş geldin büyük galatasaraylı kardeşim diyerek, sana bu kapıları açan...

    senin çok özel biri olduğunu gün geçtikçe daha da iyi anlıyorum, hayatımızın anlamı, güler yüzlü alpim. şimdi uzaklarda bilinmeyen bir yerde, bizlere bakıp yemyeşil gözlerinle gülümsüyorsun inanıyorum. koca bir insan ömrü cennette bir kalp atışı kadarmış...bu düşünce beni mutlu ediyor, diyorum ki; ''o çok özeldi, tanrı daha büyük görevler için erken aldı bizlerden...'' elbet seneler geçecek geleceğiz bizler de.

    ölüm gerçeğini fazla anlamadan yaşıyor, kendimizi kandırıyorduk. ta ki sen gidene kadar...bizim için artık sakın üzülme, bu gerçeği kabullendik.
    sonu hepimize aynı olan kapıdangeleceğiz yanına... senin eşin senin ruhunda, senin gibi dik ve gururlu meydan okuyacağım hayata...
    ebrun...

    alpaslan abinin eşi ebru dikmen'in kitapta yer alan mektubur.

    --- alinti ---

    bu kitabı edinin. arşivinizde bulunsun mutlaka. arşiviniz yoksa da edinin, küçük galatasaraylılara bırakırsınız. iyi bir galatasaraylı nasıl olur? sorusunun cevabını öğrenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın