resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 794
    sağ önde sinan gümüş oynayacağına bu çocuk oynasın. dinamik, kollektif ve defansif zaafiyeti o bölge için yok... denizli kendisini önde kullanmaya başlamıştı. fena da oynamıyordu ilk geldiğinde. hatta orta sahada bile denedi. ama sonra bir anda umut bulut falan derken kesti çocuğu...

    11'e koyarsın sesi çıkmaz, oyundan alırsın sesi çıkmaz, oyundan döverek alırsın yine sesi çıkmaz. yasin gibi bencilliğiyle top ezmez.

    önde oynarsa hataları da göze batmaz. bu çocuğun sorunu takıma ısınamaması. takıma ısındıktan sonra sağ beke geçer... ha her maç 11 başlasın da demiyorum. ama sağ kanatta yasin'le dönüşümlü oynasın. sağ bekte sabri ile dönüşümlü oynasın. her maç 40-45 dakika topa dokunsun. düzenli oynadığında kendini belli edecektir. takımdaki mıy mıy oyuncuları öyle yada böyle çekmeme lüksümüz var bu sezon. selçuk mu tafra yaptı. at anasını satayım takımdan. de jong, tolga, hamit idare etsin o bölgeyi. yasin mi tafra yaptı, at amk takımdan, üzerine sinan tafra yaptıysa gönder pafa koşmayı öğretsinler... podolski var, eren var, linnes var... önce iş ahlakı olan adamlarla çalışalım.

    koskoca sneijder, podolski oyundan çıkarken tavır yapmıyo... o adamlara ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın