resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1193
    serdar'ın yetenekleri, size verecekleri az çok bellidir. bu tarz stoperler vezir de olur rezil de. vezir mi yoksa rezil mi olacaklarını ise tamamen yanlarındaki oyuncu belirler. mesela yanına savunmanın liderliğini yapabilecek, savunmayı organize edecek, topu oyuna sokma becerisi fena olmayan pozisyon bilgisi üst düzey ve sezgileri kuvvetli bir süpürücü koyarsanız serdar vezir olur. değerine değer katar.

    ancak yanına bu yazdığım profil ile alakası olmayan bir kesici koyarsanız serdar özellikle planlı programlı hücum eden avrupa takımları ile oynayacağımız maçlarda rezil de olabilir. bu tarz oyunculardan ne alacağın büyük oranda yanına kimi koyduğuna bağlıdır.

    bu tarz oyuncuların en önemli artısı forvet oyuncuları bu tarz oyunculara kolay kolay piçlik yapamaz. çünkü bilirler ki bu tarz stoperler de işin piçliğini çok iyi bilir ve ilk kafa topu mücadelesinde o piçliği yanına bırakmaz intikamını alır.

    hatırlar mısınız bilmiyorum geçen sezon rizespor ile oynadığımız maçta kweuke semih kaya'yı topu alma şansının hiç olmadığı pozisyonda art niyetli bir şekilde arkadan iterek muslera ile çarpışıp sakatlanmasına sebep olmuştu. işte orada serdar aziz gibi sert bir stoper olduğu zaman iterken 2 kere düşünür forvet oyuncuları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın