resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2830
    hiç unutmuyorum 12-13 yaşlarındaydım. amatörde oynuyorum o zamanlar. bayrampaşa çetin emeç stadının yanında toprak saha vardı. mahalle maçı olarak adlandırılan amatör küme takımlarının alt yaş grubu hazırlık maçları bu sahada oynanırdı. ben o zamanlar sol açık oynuyordum. üst yaş grubunun maçında oyuna girmiştim. parktaki dedeler duvarın üstündeki çimliklerde oturur maçları seyrederdi. sağ kanattan yerden bir orta gelmişti. ben bana çok uzak gelen bu ortaya deparı basıp kayarak sağ ayağımın tabanıyla güç bela dokundum. top direği yalayıp auta çıktı. baktım parkta maçı izleyen 55-60 yaşındaki bir amca bağırıyor ''senin ayağının tabanını sikeyim'' diye.

    futbol böyle bir oyun. tribünde küfür kaçınılmaz. küfür yemenin en basit 2 yolu da gol kaçırmak ve gol yemektir. bir sanrafor istediği kadar iyi oynasın zor bir pozisyonda golü kaçırsın skor o sırada takımının lehine değilse kesin küfür yer. yada bir kaleci istediği kadar atlasın zıplasın gol yediğinde kesin küfür yer.

    yani diyecek olduğum futbol oynayan adam küfürle yaşamaya alışır. hele volkan demirel gibi, küfürbaz, kabadayı, provokatif bir tip iseniz küfürlere alışık olmamanız im-kan-sız.

    kendisi kazakistan ile oynanan milli maçta sahayı küfürlerden rahatsız olduğu için terk etmedi. yeni ve modern bir stad yapılmış avrupa yakasında ve galatasaray tt arena'ya kavuşmuş. kadıköy'e artık milli maç verilmiyor. dolayısıyla galatasaray tt arena'da oynanan milli maçlardan para kazanırken fenerbahçe avucunu yalıyor. işte volkan demirel'in kazakistan maçı öncesi stadı terk etmesinin sebebi tam olarak buydu. muhtemelen ona bu aklı aziz yıldırım yada onun tayfasından bir kişi verdi.

    ancak milli takımın başında galatasaray'lı fatih terim olduğu faktörünü unuttular. fatih terim bunun ne maksatla yapıldığını bilecek kadar kurt bir teknik adam. dolayısıyla volkan ayısını yaptığı bu şark kurnazlığından sonra 1 kere bile milli takıma almadı. volkan demirel bir daha milli takıma çağırılmayacağını bilse aynı hareketi yapar mıydı? bence yapardı. peki aynı hareketi başka bir teknik direktör varken yapsa milli takıma çağırılır mıydı? bence çağırılırdı.

    yani diyecek olduğum kendisi sahayı zoruna giden küfürler nedeniyle değil, tt arena'da bir daha milli maç oynanmasın diye terk etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın