• 365
    25 kasım 2016 galatasaray bursaspor maçı sonrası hakemlerin hatalarını dile getirmiş ancak eleştirmekten kaçınmıştır. neyse en azından yalamaması da bir şey.

    sevmiyorum bu tarz karakterleri. hep büyük konuşur, genelde boş konuşur... pazarlamacı karakter. ancak söyledikleri üzerine 1 saniyeden fazla düşündüğünüzde bu işi palavra attığını görecek anlayacak kadar kötü yaptığını anlıyorsunuz.

    gösterdiği performans umrumda değil. serdar aziz transferi konusundaki yaklaşımı, beşiktaş deplasmanında alınan bir puana şükredilmesi gerektiği beyanı ve tabi galatasaray futbol takımının performansını tamamen idari bir işlem olan riva ve florya'nın satışı yetkisine etki etmek için kullanmaya çalışması... hemen her hareketinin camiayı küçük düşürmesi...

    hani orduda vardır astına aslan, üstüne ise süt dökmüş kedi olan personel. bu da tam onlardan. arkasında siyasi erk olduğunu bildiğine tam bir kuzu... taraftara atarlı, artistin önde gideni.
    galatasaray'a yakışmıyor. sevmediğim abdürrahim albayrak'tan iyi mi karar veremiyorum açıkcası. ikisi de eşit derecede yakışmıyor galatasaray'a. ancak birinin en azından çevresi işimize yarıyor.

    yok amk, yok... biz ülkecek profesyonel yaklaşıma tepki olarak yaşıyoruz. hiç bir camiamızda modern, işbilir yöneticiler yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın