2016-17 Türkiye Süper Lig 12.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 220
    sonuç ve gelecek açısından mutlu eden maç. şu an tekrarını izliyorum maçın ve açıkçası çok da etkileyen bir performans görmedim takımdan ama. bursaspor akılsız bir takım görüntüsü verdi bana. biraz akılları olsa mesela fenerbahçe ve başakşehir takımları gibi hakan balta'ya baskı yapardı. onun yerine izlemeyi tercih ettiler. zaten ileri uçları hiç baskı yapmıyor neredeyse. rahat rahat gelmişiz her seferinde kalelerine. biraz göz boyayan bir maç olmuş gibi. bruma ve podolski de çok iyi değilmiş maçta. hep yaptıkları işi yapmamış ikisi de ama en azından idare etmişler. bruma sürekli driplinglerle tehlike oluşturmaya çalışırken podolski asist yapmış ve pas oyununa yer yer katılmış. defans arkasına beklerden adam kaçırma devam etmiş yine.

    tabi bu negatif yönün dışında takımda bir isyan, hırs görmek çok mutlu etti beni. sneijder eski günlerindeki gibi ceza alanı etrafında etkili. pas veriyor, şut çekiyor, mücadele ediyor, kaleye koşular yapıyor. tabi bunda yine baskı yapmayan bursaspor da etkili olmuş gibi. sanırım gelecek haftalarda daha net görebileceğiz sneijder'in durumunu. serdar aziz aranan sertliği getirmiş. evet çok maliyetli oldu ama ihtiyaç duyulan sertliği onda bulduk. yanına daha hızlı, pasör ve lider bir stoper bulsak bence kafamız rahat eder. linnes özellikle mutlu etti. umarım haftaya sağ bekte onu izleriz. yasin de şımarmadan böyle gider umarım. biraz alakasız ama muslera'nın kaleci formasına da hasta oldum.

    haftaya kasımpaşa* deplasmanındayız. arada yedekleri ısındırmak için oynayacağımız bir türkiye kupası* var ama onu çok dikkate almıyorum. umarım bu his böyle devam eder takımda ve oyunumuzu geliştirebiliriz. son söz hakem ile ilgili olsun. yediğimiz goldeki ofsaytı hadi yan hakem görememiş olabilir de iki penaltımızı nasıl görmedi acaba? gerçi istemeden iyilik yaptı bence. hem takım isyan etmeyi hatırladı sayesinde hem de o doğru kararları verse maç farka gidecekti ve tam bir göz boyama maçı olacaktı bizim için. en azında böyle skora çok takılmadan daha gerçekçi beklentilere girebiliriz, takımı da daha gerçekçi tahlil edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın