• 1784
    http://galatasaray11.com/kadro/falan-filan-20447

    çoğu oyuncu tercihi ve formasyon içime sinmeyerek böyle bir şey oluştu bende de. 3 stoperli bir formasyon seçtim çünkü bu oyuncuların teknik, taktik antreman ile savunma meziyeti kazanamayacağı aşikar. zaten yediğimiz çoğu gol de stoperlerin konsantrasyon eksikliğinden/dalgınlığından veya hatasından geliyor. hiç değilse 3 stoper koyalım da kalabalık yapsınlar.
    sneijder de şu formuyla ilk 11'e giremez ama böyle bir takımı hücuma taşıyacak tek kişi de kendisi kadroda. dönüp dolaşıp prandelli'nin yaptığına geldik iyi mi. adam haklıymış meğerse, ben de sneijder'in pirlo rolünde oynamasının mantıklı olacağını düşünüyorum artık. sol kanat ve ofansif orta saha oynayınca takım bir kişi eksik bırakıyor malesef. hiç değilse merkez orta sahaya koyalım, pas dağıtır, kendi koşamaz belki ama topu koşturur. tolga bey de zahmet ederse sneijder'in açığını kapatır. josue tercihi de pek içime sinmiyor ama alternatifleri düşününce orada tercih edilebilir. bruma ve podolski tercihleri de oldukça olağan zaten.

    bu benim baya baya üstünde düşünüp en iyi böyle 11 bu şekilde olur diye düşündüğüm kadro. herkesin farklı bir görüşü, oyuncu tercihleri ve formasyonu var tabi doğal olarak ama değişmeyecek tek bir şey var o da bu kadronun oyuncu tercihlerini, formasyonu değiştirerek toparlayacak bir kadro olmadığı gerçeği. kendi adıma en iyi kadro bu şekilde olur diye çıkardığım şu kadroda bile transfer hakkım olsa en az 5 oyuncu transferi yaparım. öylesine bitik, malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın