resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9742
    http://www.webaslan.com/...onustu-SXHBQ90727SXQ

    bugünkü basın toplantısında demesi gerekenleri demiştir. ne eksik, ne fazla.

    günümüz teknolojisi sebebiyle kulüplerin en önemli birimi iletişimdir. doğru metinler, doğru zamanlama, doğru açıklamalar profesyonel bir bakış açısıyla olmalı, pr çalışması/imaj çalışması çok doğru yapılmalıdır.

    ekran, şov dünyası, siyaset vs.. kavramları ve bu kavramların ögeleri/bileşenleri asla ve asla gerçek değildir. olmamalıdır da. eğer ki milyon dolarlık işler yapıyorsanız, öyle duygusallık, adam gibi adamlık (sözde-özde ayırmaksızın) filan yapmayacaksın. içinden geleni söylersen kahraman olmazsın. profesyoneller sayesinde; doğru imaj çalışmaları yaparak, olması gereken süreci en iyi yönetmeye, uygulamaya bakmak en doğru politikadır.

    ancak bahsettiğim şu değil. basına bir açıklama yapacaksın. samimiyetten uzak. sadece olması gerekenleri söyleyerek... bu şekilde kimseyi etkileyemezsin. samimiymiş gibi olacaksın. içtenmiş gibi olmanın yollarını arayacaksın. metni o şekilde kurgulayacaksın. bu sadece bugünkü düzenlediği basın toplantısı özelinde bir örnektir. detaylandırılabilir.

    söylediği şeylere bire bir baktığında olması gerektiği gibi. ancak hem zamanlama gecikti, hem doğru duyguyu veremedi. yani kısacası yıllardır selçuk'un imaj çalışması çok yanlış yönetiliyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın