• 12
    lig şampiyonlukları, euro 2016 ve şampiyonlar ligi başarılarını göz önüne alarak şöyle bir kadro çıktı.

    http://gss.gs/RVU.jpg
    patricio, adaylar içinde 2016'ya damga vuran kaleciydi bence. seçeneklerde lloris olsa ona oy verecektim ve olmalıydı da. hem euro 2016 finalisti, hem de tottenham'la iyi bir yıl geçirdi.
    pepe'nin tartışmasız her kadroda olması gerek zaten. ronaldo'yla beraber euro 2016 ve cl'yi alarak duble yaptılar. koscielny'nin hem arsenal hem de euro 2016 performansı gayet iyiydi. bonucci'ye de kişisel sempatimden ötürü oy verdim. ramos ya da godin de tercih edilebilirdi bonucci yerine ve muhtemelen daha doğru olurdu.
    mahrez-kante ikilisi 2016'nın en önemli olayına imza attılar. ikisinin de her kadroda oy alması lazım. bale, galler'i yarı finale kadar taşımasıyla ve şampiyonlar ligini kaldırmasıyla forvet seçimlerinde rahatlıkla oy toplar zaten. griezmann da euro 2016 gol kralı ve 2 önemli finalin kaybedeni. yine de yılın takımında olmalı.

    eğer yılın takımı oylaması yapılıyorsa üç aşağı beş yukarı böyle bir takım seçilmesi gerekir ama kadroda o kadar yıldız futbolcuyu görünce insanın ister istemez kendi ideal kadrosunu kurası geliyor. dolayısıyla yılın takımına de bruyne falan seçilirse o da sürpriz olmaz çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın