resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 649
    manchester city sömürdü.
    milan suyunu sıktı.
    posası da bize kaldı.

    tekrar ediyorum. bize posası kaldı. 3 sezon italya'da en amaçsız sezonlarını geçiren milan'da oynamış üzerine 1 sezonu da mls de geçirmiş bir 32 yaşında simit göbeği olan bir adamdan kimse tempo mempo beklemesin. o tempo olsa mls'e gitmezdi sunderland, stoke gibi ingiliz takımları dururken.

    2 tane 8 numaranın arkasına koyarsın top kes dersin onu yapar. ama 4-2-3-1 sistemindeki 2 liden birini oynayamaz. 4-2-3-1 sistemi futbolu 30 metrede oynayan, topla 50-60 kere anca buluşan bir orta saha oyuncusunu kaldırabilecek bir sistem değil.

    adam maç boyunca kaydı iyi oynadı oldu. bizim taraftarın da bu huyunu anlamıyorum. orta saha oyuncusundan en büyük beklentileri kayması. zamanında lorik cana vardı. topun t sini bile oynamazdı. ama 2 topa kayar üzerine bir çift taban girer* tribünleri ayağa kaldırırdı. taraftarın iyi orta saha anlayışı bu çünkü.

    kendisinin tempo tutup manchester city'ye verdiği katkıyı vermesini beklemek olmayacak bir duadır. adama emekli ikramiyesi verdik resmen. tazminatını verip göndeririz bunu da yakında. hep bu şekilde oluyor çünkü.

    fenerbahçe maçı performansı şu şekildedir. tam 62 kere topla buluşmuş. şu istatistiği yurt dışında birine göster tek devre mi oynadı bu adam der.

    https://twitter.com/...s/800712666104926208
App Store'dan indirin Google Play'den alın