resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9734
    performansı yüzünden ilk 11'den kesilmediğini nerden biliyoruz cidden merak ediyorum. sonuçta ayhanla maç esnasında tartıştı. yani sebebi bu olamaz.

    sabri lafı bir tek gamaspor vb. saçma haberlerde geçiyor. ısrarla yaşanırken ordaymış gibi yazılan entryler hariç hiç bir yerde görmedim sabri yüzünden kadrodan kesik yediğini.

    quakerboy da yazmış, ayhanla arasını düzeltecekler diye. sabriyle arası bozuk olsa onu da duyardık gibime geliyor.

    bir de sneijder kadrodan kesti muabbeti var. valla ben burak gittikten sonra selçuk'un sneijderle bol bol fotoğrafını gördüm. iyi anlaştıkları belli olan fotoğraflar. şahsi fikrim böyle bir şeyin olmadığı. yine ısrarla yaşanırken ordaymış gibi yazılan entryler hariç böyle bir şey de okumadım.

    yani işin özünde selçuk gerçekten kötü oynadığı için kadrodan kesik yemiş olamaz mı? selçuk yedek olamaz, yedek kalması teklif dahi edilemez diye bir kaide mi var? kim formsuzsa yedeğe çekilsin arkadaş. ama kabul etmiyoruz ki durumu alınan aksiyon mantıklı gelsin. selçuk'un kötü oynadığını neden kabul edemiyoruz? neden illa sonuna ama fakat koyup mevzuyu başka bir oyuncuya, sisteme, hocaya bağlamak zorunda hissediyoruz? gerçekten merak ediyorum, selçuk inan evrenden bağımsız kötü oynadığı için bir defaya mahsus ya bir defa, koskoca 5 senede bir defa yedeğe çekilmiş olamaz mı? belki kendisine de iyi gelecek. her sene 40 maç. denemedik ki hiç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın