• 12
    haber özelinde konuşacak olursak;

    20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçında selçuk yerine cavanda'nın oyuna girmesi skandaldır. selçuk'un itirazı saygısızlık falan değildir. ortada üst mecranın alt mecraya yaptığı bir haksızlık var ve bu adam haksızlığa karşı çıkıyor. öyle ya; takımda antrenörler, okulda egoist hocalar, iş yerlerinde düşüncesiz müdürler patronlar, dedikleri kanun sayılan siyasiler saçma sapan kararlar alacak ve insanlar da sesini çıkartmayacak ne güzel istanbul be.

    selçuk gayet güzel söylemiş. selçuk'un haklı olduğunu bilen ve onu pıstırmak için konuşan adamın verdiği cevaba bak, ayhan akman galatasaraymış. ha siktir oradan derler adama da diyemiyoruz işte. ne okulda hocamıza, işte müdürlere, ne de farklı üst mecralara. neden? çünkü haklı olduğumuz halde cezalandırılacağımızı biliyoruz. belki de götümüz yemiyor.

    selçuk inan kadıköy'deki fenerbahçe derbisinde yedek kalıyor, yedek sağ bek bile kendisinden önce tercih ediliyor. ama sorsan selçuk inan lobisi diye bir şey var.

    hani volkan demirel isimli aziz yıldırım gibi medyanın %75'ini elinde tutan bir başkanın has odabaşı olan karakter ve şeref yoksunu haysiyet, lobisi olmadığı için milli takıma alınmadığı iddia ediyor ya işte selçuk inan'ın güçlü bir lobisi olduğuna inanmak da bu derece bir hayalperestlik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın