resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12256
    1 senedir ciddi derecede formsuz oyuncu. ama bokunu da çıkarmayın, yok ryan donk'u sneijder aldırmış, yok sırf sneijder kaptan çıksın diye selçuk oynamamış. bir de ryan donk transferi gerçekleştiğinde kaliteli transfer yaptık diye entry giren yazarlar tarafından bu ithamlara maruz bırakılıyor. allah akıl fikir versin ne diyeyim.

    de jong'un alınmasına karşı olanlardan biri de bendim ama insaf edin adam 2 maçtır doğru düzgün oynuyor. selçuk paşam 1 maç oynamadı diye de jong'a bok atmaya yer arıyor millet. valla ben melodan beri ilk defa az da olsa sertlik gördüm orta sahada ki cüneyt çakır'ın daha 5. dakikadan başlayarak de jong'ün her müdahelesine faul çalmasına rağmen sinmedi adam.

    herşeyi geçtim, transferim son günü alınan adamı sneijder aldırmış olmuyor. olumlu görüş sunmuş olabilir, riekerink de olumlu görüş sunmuş olabilir. ama sneijder nefretiniz yüzünden akpartinin iktidarını da sneijder'e bağlamayın rica ederim.

    biz de farkındayız, aldığı para sebebiyle daha fazla katkı bekliyoruz ama ileriye doğru olumlu pas atmamış dediğiniz adamın 4 tane asisti var. eren ve brumayla birlikte takımın hücuma istatistik olarak en çok katkı veren 3 oyuncusundan biri. aynı zamanda eren'in alması gereken ortaları açan tek oyuncu. tabi selçuk'un ileri oynadığı, sneijder'in ileriye doğru olumlu pas yapmadığı bir dünyada yaşıyorsanız siz bilirsiniz.

    sneijder'in de, oyuna ağrlığını koyamamasının sebebi her ne ise acilen buna bir çözüm bulması gerekiyor. selçuk'u beklediğimiz gibi kendisini beklediğimiz bir 3 senemiz daha yok.

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın