• 19
    türkiye futbol federasyonunun bu top toplayan çocuklar için bir düzenleme yapması gerekiyor.

    kalenin arkasına geç rakip kaleciye en yakınından maç boyu küfür et hiç hoş şeyler değil bunlar, muhtemelen hocalarından talimat alıp konsantrasyon bozmak maksadıyla yapıyorlar ki fair play ruhuna fazlasıyla aykırı bir durum.

    bugün sivasspor kalecisini tolgahan acar'ın pozisyonunu izledim, küfürlerden bunalmış çocuğun üzerine yürüyor. tamam tepkisi çok ama çok ağır hakem olsam oyundan atarım hatta. ama orda tolgahan üzerine yürürken bile adamın gözlerinin içine bakıp küfür eden bi top toplayıcı gerçeği var.

    tolgahan'ı linç etmek kolay. ne küçük şikeci sivasspor'u severim ne de kaleci tolgahan nasıl biridir onu tanırım. ama böyle durumlarda biraz empati yapmalı insan. 16-17 yaşlarında bir çocuk size gözünüzün içine baka baka küfür etse mesela? eminim birçoğunuz o an çocuk bu demezsiniz.

    federasyon bir düzenleme yapmalı. küfür ettiği tespit edilen çocuk kendi maçında küfür edip kırmızı görmüş gibi disiplin kuruluna sevk edilip gerekli cezayı almalı. bi caydırıcılığı olmalı yani. çünkü bu çocuklara nasılsa ceza yok diye hocaları veriyor bu küfür et konsantrasyonunu boz talimatını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın