• 5
    paylaştığı fotoğrafların altında bir tane bile adam gibi yorum görememekten sadece ben mi şikayetçiyim acaba? her fotoğrafın altında binlerce geri takip, beğeniye beğeni yorumu var. nasıl bu kadar beyinsiz olunabiliyor çok merak ediyorum? sadece bizim ülkenin takımlarında böyle, diğer takımların yabancı futbolcuların sayfalarında hiç böyle bir şey yok sanırım bu da ülkemize özgü aptallıklardan biri. arsenal'in paylaştığı fotolara bakıyorum hadi aslanlarım, yenicez tarzı yorumlar. bizimkine bakıyorum gt gt yazıyo onu bile kısaltmışlar delirmemek elde değil.

    edit: şu arkadaş sosyal medya hesaplarını yönetenlerden biriymiş. http://www.instagram.com/oat capone35in sayesinde instagram'da kelime engelleme özelliği olduğunu öğrenmiş oldum. bu arkadaşa instagram'dan mesaj yoluyla bildirdik, ben ekstra'an galatasaray resmi sayfasına da mesaj attım fakat görülmesi pek olası değil *

    tabi ki bunların kökünü kazımak çok zor, instagram kelime filtresinin çalışma prensibini de tam bilmiyorum ama eğer tek tek kelime engelliyorsa sondaki harften bir tane daha ekleyerek yeni kelime yaratmış sayılıyorsa sıkıntı. ama daha farklı bir algoritma izliyorsa, hatta kelime kelime engelliyorsa bile en azından bu çöp yorumlar azaltılır. siz de rahatsızsanız bu durumdan, şikayet mesajı atabilirsiniz. ne kadar çok mesaj o kadar çok dikkate alınma ihtimali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın