• 24
    tüm galatasaray taraftarı aynı anda iptal etse aboneliklerini, zarar örtülü ödenekten falan karşılanır, yine de bu adaletsiz sistem devam eder. cahil toplumların, ahlaki yönden gelişmemiş toplumların temel özelliğidir her türlü sistemi dejenere etmeleri. ahlaki olan her şeye direnmeleri, alerjik olmaları.

    hakikaten batının bilimini alıyorduk, doğunun ahlakını alıyorduk ya... doğunun ahlakını da siktiredin. kızlar kendi istekleriyle ve özgür iradeleriyle sevişmediği sürece çalınıp çırpılması, insanların sömürülmesi, tecavüz edilip öldürülmesi... bunların tamamı mübah.

    alın işte ensar vakfı olayı. avrupa'da olsa o vakfı yerin 7 kat dibine gömerlerdi. bizde sponsor bile kaybetmedi. kaybetmedi ve sponsorun imaj yüzünden en ufak bir kaygısı da yoktu. zira gerçekten önemli bir kampanyayla çok sayıda insan aboneliklerini iptal ettirdi.

    ha ben size lig tv'ye para verin demiyorum. ama internet kullanan genel olarak bunu ya tvbu ile ya kablo ile ya da digitürk ile alıyor. zaten para veriyorken takımınızı izlememek de ne kadar mantıklı bilmiyorum. açıkcası 1997 aralığında açtırdığım türkcell hattımı taşıttım. daha da türkcell'e geçmem. fakat bütün hafta çok kötü bir sezon geçiriyor olsak da beni motive eden şey galatasaray'ın sıradaki maçı oluyor. ne galatasaray taraftarı o kadar etkili bir protesto düzenleyebilir, ne de türkiye'de etkili de olsa düzenlenecek protesto işe yarar. hayattaki en büyük keyfimden bu nedenle vazgeçmem mümkün değil.

    üzülerek normalde desteklenmesi gerektiği halde desteklemediğim protestodur. bu olaya bakış açım cehalet mutluluktur şeklinde. cahilce davranıp mutlu olmayı tercih ediyorum. çok sonuç odaklı bir insan değilim. yenilsek de galatasaray'ı izlemek beni mutlu ediyor. beni mutsuz edense galatasaray yönetiminin açık açık bu camiaya ihanet etmesi... defalarca yazdık çizdik, açıkladık sözlükçe. tek tek yazıp entryi uzatacak değilim. ama dik durmaya çalışan tek başkan oldu bu hükümete ve adıyla ironik adaletsiz düzenine karşı. peki nooldu? arkasında durduk mu? türkiye'nin 3/1'i olarak yedirtmeyiz diyebildik mi? peki galatasaray'ın geleceği peşkeş çekilirken 3 tane galibiyete tüm protestolarımızı satmadık mı? stadı doldurup neredeyse büyük başkan dursun özbek diyecek hale gelmedik mi? digitürk protestosuna beni ikna etmek biraz zor. memleketin, eğitim ve medeniyet seviyesinin değişmesi lazım önce...
App Store'dan indirin Google Play'den alın