• 196
    sozlukte kadikoy deplasmani oncesi: zamani geldi, bu kez kazanacagiz. fener'de su cezali, bu sakat. fener'i bi daha boyle yakalayamayiz. sneijder ayiyi avlayacak, bruma akacak, hakan balta fener'in kocasi vs vs.

    mactan sonra: zaten sahalarinda kupa kaldirmistik. onemli olan tek maci kazanmak degil sampiyon olmak. kasimlar sizin mayislar bizim. fenerasyon, fener bali, cirkef fener topculari. buyuk takimlar aldiklari kupalarla kucuk takimlasdfasd...

    bugun 17 mi 18 mi?. kac yildir kazanamiyoruz, bu sene de kazanamazsak bise kaybetmeyiz. ultraslan parali asker, onlar yapar. kahvedeki amca gazetede okuya okuya, televizyonda izleye izleye gaza gelmis, o da soyler. ama bari siz, galatasaray taraftarinin kaymak tabakasi olarak gordugum, galatasaray sozluk yazarlari, siz, bari siz mactan sonra -sartlar ne olursa olsun; yeneriz, fark yeriz- riekerink gitsin fatih terim gelsin demeyin. elestirilerinizi elestirilmesi gereken adamlara yapin; riva'yi peskes ceken, birilerine yaranmaya calisan, beceriksiz, basiretsiz, sevimsiz herif orada dururken riekerink'e sallamayin. hele galatasaray'i, koca camiayi elinde oynatan, turk milletiyle dalga gecen terim'e, allah askina dilenmeyin.

    ola ki riekerink'in yuzu suyu, temiz kalbi hurmetine yenersek de; senin hakkindaki gorusum degismeyecek, oturdugu koltugun hakkini veremeyen kucuk adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın