2016-17 EuroLeague 7.Hafta Maçı
22:05 Nokia Arena
87 - 77
  • 1
    saat 22:05'te başlayacak trt spor ve lig tv 3'ten canlı yayınlanacak euroleague karşılaşması. fenerbahçe ilk 4 maçından galibiyetle ayrıldıktan sonra son 2 maçını unics ve baskonia'ya karşı kaybetti. son haftaki ispanya hezimetinden sonra obradovic takımını bugünkü maça ayrı bir hırsla hazırlamıştır. maccabi'nin en önemli handikabı savunması. burada yeterince direnişe sahip değiller. kilit isimler eski fenerbahçeli goudelock ve pota altında iverson olacaktır. iverson yapacağı hareketler ile vesely / udoh ikilisinden birini faul problemine sokarsa ibre maccabi'ye dönebilir.

    fener cephesinde ise bogdanovic'in ne kadar değerli bir oyuncu olduğu son iki haftada ortaya çıktı. fenerbahçe hücumda zorlanıyor ve dar rotasyonun etkilerini haftalar ilerledikçe gözlemlemeye başladı. pazar günü kendi sahasında oynadıktan iki gün sonra israil deplasmanına çıkması temponun ne kadar zor olduğunu ortaya koymakta.

    favori fenerbahçe. çekişmeli bir karşılaşma olacaktır. muhtemel bir yenilgi fenerbahçe cephesinde takıma yeni takviyelerin yolunu açar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın