• 6
    birbirinden bağımsız sosyal vak'aları sentezleyip sanki tek bir bünyeye aitmiş gibi tutarsızlık iddiasında bulunan yazarların sıklıkla başvurdukları yöntem... bana göre hele ki hassas konularda en son başvurulacak örnekleme biçimi. artık niyeyse ısrarla kullanmaya devam eden yazarlarımızın ortaya attıkları argümanı destekleyeceğine iyice çürüten değişik bir fikir belirtme metodu...

    (bkz: #2061686)

    "terim'in yaptıklarının üçte birini guus hiddink yapsa ağzı sulanıp methiye düzecek şahıslar, gelmiş burada terim'e "leş ülkenin, leş adamı" falan demesin lütfen." (ne kadar ilginç bir çıkarım)

    (bkz: #2062593)

    "ne yazık ki milletimiz birçok konuda olduğu gibi burada da ikiyüzlü davranıyor. öyle ki, aynısını almanya'nın st. pauli veya italya'nın livorno takımı yaptığında destekleyip, kendi ülkesindeki bir takım yaptığında sırf 'kürt' diye değil desteklemek, aksine sövüyor. örnek verecek olursak: barcelona katalan, bölünmek istiyorlar, haklılar da... sormazlar mı adama 'babacım kürtler de türkiye'nin katalanları, onları napıcaz?' diye. ama orada cevap çok net: "hoop, türkiye türklerindir." (tüm bu koşulları sağlayan acaba kaç kişiyle anket yapıldı?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın