• 125
    holigan falan değilim, insan canına da değer veren biriyim. ancak şunu belirteyim hakim olsam kendisini öldüren kişiye verebileceğim en ama en hafif cezayı veririm. hatta yasalar izin verse ceza bile vermezdim.

    köprüdesin, karşında seni dövmek isteyen 8-10 kişilik bi grup var. 8-10 kişiye karşı tek başınasın, sana ne yapacaklar belli değil. o an düşündüğün tek şey ordan sağ çıkabilmek. ne yaparsın? adamın cebinde bıçak varmış. bıçağı çıkarmış göstermiş. bakın yapmayın demiş. semt çocuğuyum demiş, gerekirse kan dökerim kendimi ama kum torbanız olmam demiş. buna rağmen karşıdan gözü dönmüş biri üzerine doğru koşmuş.ne yapacak adam? canını kurtaracak. bu kadar basit.

    kimse yalandan yere duyar kasmasın. bok yoluna gitmiştir. üstelik tek amacı arkadaşlarını metobüse bindirip sonra şampiyonluğun keyfini sürmeye devam etmek olan bir insanı, belki de hayatının en ama en mutlu günlerinden birinde katil etmek zorunda bırakarak gitmiştir. arkasında kendisinden çok daha mağdur bir insan bırakmıştır.

    kimse kusura bakmasın. 10 tane galatasaraylı yolda gördükleri 1 fenerliye saldırsa ve içlerinden biri bıçaklanıp ölse ona da aynı şeyleri söylerdim. bıçaklayan fenerliye de kendisini savunmuş, delikanlı adammış derdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın