• 17
    oldu hocam. senin milli takıma gidişini hiç bir zaman ihanet olarak düşünmedim. bazı arkadaşlar senin bilerek kendini kovdurduğunu iddia ediyorlar. kendini kovduracak zemin hazırladıysan da buna çok şiddetli bir şekilde çanak tutan bülent tulun güdümlü bir ünay aysal vardı. o yaptığı olağanüstü kongre bile seni kovabilmek için yapılmış bir operasyondu.(u: ali dürüst falan varken terim'i kovamayız o zaman candan erçetin ile kurumsallaşalım) zaten başından beri birbirinizi hiç ama hiç sevmezdiniz. sırf 2011 yılındaki cimbom kümeye tezavhüratları sizi kamçıladığı için bir araya gelip birbirinize katlandınız galatasaray'ı yeniden ayağa kaldırmak için. o yüzden galatasaray ayağa kalkıp bahar geri gelince bu birlikteliğin sonlanacağı bariz belliydi.

    peki bize ne zaman mı ihanete uğradık hocam?
    florin bratu diye diye bir topçu vardı hatırlar mısın hocam. hani 3.1 milyon dolara aldığımız ama kulübünün kasasına 630.000 dolar giren topçu.

    yada o 2. terim döneminde yaptırdığın diğer transferleri hatırlar mısın hocam? menajer arkadaşlarımın cebi para dolacak diye lucescu'nun o mütevazi ama başarılı takımını dağıtmış 30 tane oyuncu aldırmıştın.

    yiğit gökoğlan diye bir çocuk vardı bilir misin hocam? manisaspor'dan 3.5 milyon euroya aldırdın. galatasaray seviyesinde olmadığı da oyun anlayışımıza uymacağı da çok bariz bir çocuktu. ama garip bir şekilde transfer ettik kendisini.

    ben senin özellikle 2. terim dönemi transferleri ağırlıtka olmak üzere galatasaray'a büyük ihanetler ettiğini düşünüyorum hocam. umarım yanılıyorumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın