• 12
    fatih terim ile ilgili daha önce de yazdığım birçok yazıda ifade ettiğim gibi genç arkadaşlar türkiye şartlarını bilmediklerinden yanlış yargılara varabiliyorlar.

    ondört yul şampiyon yapılmamış (bakın olamamış demiyorum) galatasaray'ı bugüne taşıyan birkaç isimden biridir ve bunu inkar etmek, görmezden gelmek doğru olamaz ve de bir galatasaraylı'ya yakışmaz.

    2012/2013 sezonunda kendisine yapılan saldırıları, dokuz maç cezalar vesaire fatih terim'e şahsından dolayı verilmemiştir. galatasaraylı olması nedeniyle verilmiştir. yapılan hakem saldırıları! ve kamuoyu baskısı onun şahsında galatasaray'ın önünü kesmek için tezgahlanmıştır. bütün bu saldırılar karşısında kendisi yeni bir mücadele tarzı benimsemiş ve hala da devam etmektedir. kendisine köstek olmak bize ayıptır.

    her şeyi doğrudur haklıdır demiyorum ama galatasaray yüzünden kendisine doğrultulan silaha bile gögüs germiştir.

    iyisiyle kötüsüyle fatih terim bizimdir ve bizim kalacaktır. türkiye'deki galatasaray taraftarının fener'den fazla olmasının birinci nedeni 1996-2000 yılları arasındaki başarılardır. uefa kupasıdır, süper kupadır. nasıl inkar edilebilir ki.

    son olarak; galatasaray teknik direktörlüğüne gelir mi terim. hayır gelmez, bundan sonra olsa olsa sportif direktörlük ya da yönetim kurulu başkanlığı veya 2. başkan olabilir. ben öyle inanıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın