• 1778
    20 kasım 2016 fenerbahça maçında nasıl bir onbir ile sahaya çıkacağımız basında çokça konuşulmaya başlandı. özellikle iki mevki konusunda çıkan haberler beni rahatsız etti. bunlardan biri üçlü orta saha iddiası, diğeri stoperde serdar aziz ile semih'in oynatılacağı iddiası.

    bu haberlerin kaynağı florya mı yoksa yönlendirme ve algı yaratma amaçlı haberler mi bilmiyorum ama her ne olursa olsun yanlış bir karar. çünkü;

    -üçlü orta saha demek selçuk-king kong-tolga üçlüsü demektir ki bu da kanat oyuncularından birinden vaz geçmek demektir. bunun da manası biz yenmeye değil yenilmemeye geldik demektir. her şeyden önce kendi takımına yanlış mesaj anlamı taşır.

    takımın işleyen sistemini bozmaya gerek yoktur. selçuk zaten sıfır çekiyor dolayısıyla yokluğu da farketmeyecektir. m. topal ve lens'in olmadığı bir zamanda fener'den korkmak akıl işi değil üstelik kendi seyircimiz de statta olacak.

    stoperde semih ile oynamak ta akıl işi değil. serdar aziz tamam ama diğer oyuncunun en azından h. balta olması daha isabetli olur. çünkü semih hava toplarında çok zayıf ve çok panik bir futbolcu.

    sonuç olarak fener karşısına şu onbirle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

    muslera
    cavanda-serdar aziz-h. balta-carole
    king kong-tolga
    sinan-sneijder-bruma
    eren

    selçuk, yasin ya da josue ile podolski ise hamle oyuncusu olarak 60. dakikadan sonra kullanılabilir. hatta antremanlardaki form durumuna bakarak eren'in yerine podolski de tercih edilebilir.

    kanatlarda iki genç ve hızlı oyuncunun kullanılması bize büyük katkı sağlar.

    sonuç olarak, j. olde riekerink ya cesur olur maçı ve kendisini kurtarır ya da selçuk-sabri-semih üçlüsüne yem olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın