2016-17 EuroLeague 6.Hafta Maçı
20:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
89 - 87
  • 9
    her zamanki gibi salonda olacağım maç. ancak hepimizin artık ezberlediği olmayan savunmamız maç ile ilgili pozitif kalmamı engelliyor. en kötüsü ise sahada takımın bir planı yokmuş gibi hissetmem. böyle bir şeyin olması tabiki de imkansız. ancak oynan oyununun bana anlattığı bu maalesef. bilet satışı ile ilgili sosyal medyada bir bilgiye rastlamadım. gören duyan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

    bu akşam ile ilgili bence şöyle bir durum da söz konusu ki bu durum çoğu iç saha euroleague maçı için geçerli. yenilsek bile basketboldan zevk alacağımız maçlar oluyor. savunmamızın zayıf, hücum gücümüzün yüksek olması nedeniyle bol skorlu maçlar izletiyor takım bize bir de üstüne avrupanın en önemli oyuncularını canlı canlı izliyoruz. bundan önce milos teodosic ve nando de colo gibi yıldızları izleme şansımız oldu. bu akşam da sakallı beyefendi vassilis spanoulis'i izleme keyfine erişeceğiz. tabi dileğimiz ne biliyim şöyle bir 10'da 0 attığı bir maç olması ve kazanmamız ama gerçekçi olmakta ve bazen sadece oyundan zevk almakta fayda var sanırım.

    bu yazdıklarımdan takım nasıl olsa kaybedecek havasında olduğum sanılmasın. golden state warriors ile oynasak bile ulan göksenin stephen curry'yi tam sahadan alsa baya bir yıpranın sonrası da bir şekilde gelir diye hayal alemlerine bile dalarım. bu nedenle akşamki maç için içimde bir şekilde kazanabiliriz ümidi var. gerçekleşmesi için oyuncuların çabalayacağına da eminim aslında. kritik nokta parkede takım oyunu ve belli bir plan görebilmemiz. sezon başından beri takım kopuk kopuk ve başı kesik tavuk gibi. ya eskiye dönüp bir kaos basketbolu ile karşı takımların kafasını allak bullak edip kazanalım ki bunun için bence yeterli atletik yeteneklere sahip değiliz ya da daha düzen basketbolu oynamaya çalışalım. bunun için de gerekli guard rotasyonu olmasa bile sinan, emir, micov ve schilb gibi topa yön veren adamlarımız var. neyse yazı maç ile başlayıp takım kritiğine doğru gitti.

    toparlamak gerekirse, işi gücü olmayan, benim gibi cuma akşamı onunla vakit geçirmek yerine maça gittiğiniz için tribe girmeyen ve hatta sizinle maça gelmek isteyen karısı ya da sevgilisi olan, hava yağmurlu kim gidecek yahu diye kendisinin şekerden imal edildiğini sanmayan arkadaşlarımı salona bekliyorum. hiç bir şey olmasa bile basketboldan mutlu olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın