• 2306
    https://twitter.com/...s/796408530177757184

    twitter'da kutlama mesajı diye görünce donald trump'ı mı kutluyoruz dedim ama daha beteri çıktı.

    --- alıntı ---

    galatasaray spor kulübü olarak dünya dopingle mücadele ajansı (wada) yönetim kurulu üyeliğine seçilen gençlik ve spor bakanı sayın akif çağatay kılıç’ı kutluyoruz.

    bakan çağatay kılıç, wada yönetim kurulu üyeliği için avrupa birliği (ab) üyesi olmayan avrupa konseyi üyesi devletlerden bakan düzeyinde yapılan seçimlerde aday gösterilmişti.

    avrupa konseyi delegeler komitesi kararıyla yönetim kurulu üyeliğine seçilen bakan çağatay kılıç, 19 kasım 2016 tarihinde iskoçya'nın glasgow şehrinde yapılacak wada yönetim kurulu toplantısına katılarak görevine resmen başlayacak.

    dünyada tüm spor branşlarında dopingle mücadele eden en yetkili kuruluş olan wada’nın 18 üyeden oluşan yönetim kurulu'nda beş sandalye avrupa kıtasına tahsis ediliyor. bu beş sandalyeden üçü ab üyesi ülkelere, ikisi ise ab üyesi olmayan avrupa konseyi üyesi ülkelere ayrılıyor. bu iki kontenjandan biri avrupa konseyi genel sekreter yardımcısı’nın olurken, diğeri için ab üyesi olmayan bir avrupa konseyi üyesi ülkenin spor bakanı seçiliyor.
    --- alıntı ---

    ironi olsa gerek.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın