• 966
    https://twitter.com/...s/796067228051537920

    ben de öveyim diye geldim ama övecek bir şey bulamadım. tipik beşiktaşlı kafası gördüm sadece. beşiktaş'ın fotomaç muhabirini tesislere almamasını mantığa oturtabilmek için olayı siyasete bağlayıp sulandırmaya, dallandırıp budaklandırmaya çalışmış. o zaman adama sorarlar, yavrucuğum madem basın özgürlüğünün olmadığına inanıyorsun ve bundan muzdaripsin bugüne kadar şahenk denen baş yandaşın kanalında çalışmaktan başka ne yaptın? içerideki kaç gazeteciyi ziyaret ettin? yoksa tek amacın beşiktaş'ını korumak mı? harbiden enteresan bir kafa.

    tekrar edeyim, sinsiliği gözden kaçmasın. bu adamın sistemle bir alıp veremediği yok. öyle olsa ntv'de çalışmaz. tek derdi bjk'sini korumak. bunun için de hükumete giydirme gibi gözüken -ki "30/40 senedir bu böyle" diyor, olayı muğlaklaştırıyor- bir tirat atıyor. hani yiğit özgür'ün bir karikatürü var. aldatılan kadın "yanındaki kimdi?" diye kocasına soruyor, kocası da "millet aç, aç!" diye dışarıyı gösteriyor. güntekin'in yaptığı da o. bu sayede:

    1- galatasaraylı, fenerli, elbette beşiktaşlı muhalif kesimin desteğini alacak, ortada duranlara "harbiden doğru söylüyor lan adam" dedirtecek
    2- beşiktaş'ın sansürünü olayın odak noktasından uzaklaştıracak, yeni gündem yaratacak

    valla helal olsun. şeytanla program yapa yapa iblis olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın