resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 745
    dönüp dolaşıp başa sarma sarmalımızın sondan bir önceki halkasıdır. bu sağ bek ne menem bir yermiş, ne büyük lanetimizmiş ki biz durmadan sabri'nin yedeklerinin sabri'den daha iyi iş yapacağı vaatlerini çarşaf çarşaf okuyoruz. olmuyor yahu, kahretsin ki olmuyor. sabri nasıl bir çöktüyse, hocalara artık ne gösteriyorsa, eboue hariç kimse onu kesemedi. bir tek mancini veysel, sabri, salih dursun triosuna; "sizden olacak köyün kasabanın mekke'de kilisesi, roma'da camisi olur" diyerek gitti semih'i oynattı o mevkide ama orada da oynayan semih'ti hani. denizi olmayan sırbistan'ın donanması diyebiliriz o duruma da...

    linnes şu ana kadar aldığı sürede yaptıkları ve yapamadıkları ile değil topçumuz, top toplayıcımız olamaz. bunu kabul edeceğiz önce, sonra da diyeceğiz ki bizim zaten sağ bekte sıkıntı çok büyük. avrupa'da şamar yemekten, milli takımda çapsızlığı belli oldu diye ezilmekten beter olan geçen haftaki rakip takım hocası "amacımız galatasaray sağ bekine topun fazlaca gelmesiydi." diyor. bak, bak; şimdilerde yeniden futbol dehası diye ülkeye kakalanmaya çalışan adamın senin sağ bek mevkiinin banko oyuncusuna ettiği lafa bak. sonra da onu bile kesemeyen adama yok biraz daha sabredilseydi falan deme, madem bu kadar kötü sabri, öbürü de idmanda çatır çatır oynayacak da alacak formayı.

    kendisi ve diğer 3 sağ bek menşeili oyuncumuzu 1 tane sağlam sağ beke değiştirebilen adam günümüzün transfer imparatoru'dur. açık ve net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın