• 95
    nasıl mı bir maç? volkan demirel kendisine posta koyup elini alnına koyup saçını tutan, dur lan orda sikik, adam ol hareketi çeken hugo rodallega'ya gıkını çıkaramadı. normalde ayı volkan ordan rodallega'nın yakasına yapışır kırmızı kartını görür paşa paşa cezasını çekerdi. ama bir sonraki maç derbi olduğu için kıpırdayamadı bile.

    bizde wesley sneijder ve nigel de jong başta olmak üzere bir çok futbolcu hakeme sinirlendiğinde doğrudan kendisine tepki gösteremedi derbi var diye. boş alana çayıra çimene yürüdü gariplerim.

    işte bu denli önemli, psikolojik zorluğu bu denli yüksek olacak bir maç.

    bir yandan orası artık şükrü saraçoğlu değil ülker stadı. büyü bozuldu. bu sene o sene. bu sene o sene! diyorum. diğer yandan takımın form durumunu düşünüyorum.

    diğer bir husus ise martin skrtel 1.91m, simon kjaer 1.90m, roman neustadter 1.89m, josef de souza ise 1.88m. başakşehir maçından önce yazdım. forveti mehmet batdal olan, yalçın ayhan'ı olan bir takıma bu savunma ile çıkmak riskli diye. aynı şeyi fenerbahçe için de yazıyorum. 4 tane uzunu olan bir takıma sabri, semih, hakan balta ile çıkarsak duran topran gol yemememiz mucize olur. cavanda ve serdar mutlaka sahada olmalı o sebeple.

    o değil de 11 e linnes'i yazanlar var. serdar özkan'ı tutamayan linnes'in volkan şen'i tutabileceğine gerçekten inanıyor musunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın