resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 1185
    http://i.hizliresim.com/oEbdro.jpg

    manisa devlet hastanesinde herkes gibi sırasını beklemiş olan dünya yıldızı, yok öyle :(

    yanında oturma izni ve kimlik olmadığı için sıkıntı çıkardılar mı acaba? hayret bir şey ya, o değil de bu kadar ciddi bir sağlık sorununda izmir'de bir sürü özel ve üniversite hastanesi varken hem de 10-15 dk ambulans beklemek pahasına neden manisa devlet hastanesi? o bekleme süresi ve devlet hastanesi hengamesinde izmir'de çok daha donanımlı bir yere hiç abartısız yarım saatte götürülebilirdi ve bunun için sadece yola çıkılması yeterliydi yani zaten yolda kesin adres belirlenirdi.

    not: o saatte devlet hastanesinde göz doktoru hastanede hazır bulunmaz, bir de doktor beyefendinin evden kalkıp gelmesi beklenmiş. babamdan biliyorum en az 10-15 dk da o sürer.

    not 2: ulan şaka mıdır nedir statla hastane arası 400 metre ve yürüyerek bile 6 dk gösteriyor. bu kadar aptalca bir şey ömrümde görmedim. adamın gözüne bir şey olsa sebebine bak... orada herhangi birinin aracı da mı yoktu?

    ekşi'den;

    --- alıntı ---

    hollanda'da doğ, büyü, kariyerini çiz. ingiltere'de on bir yıl mesleğini üst düzeyde icra et. bir buçuk sene sonra manisa'da kaldırıma bıraksınlar.

    van persie'ye bunları yaşatan sistemde iyi yaşamışız bugüne kadar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın