resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12087
    hala toparlanabileceğini düşünen yazarlar var. beyler bu adam 32 yaşında, düşüşünün sebebi sakatlığı ve yaşlanması. hani psikolojik olarak sıkıntılı yada formsuz bir döneminden geçmiyor. sneijder'in fiziği buraya kadarmış. her oyuncunun bünyesi farklı. kimi oyuncunun bünyesi 36 yaşına kadar yüksek tempo kaldırıyor, kimi oyuncunun 27-28 yaşına kadar, sneijder için de 31 imiş bu yaş. 1 senedir yokları oynuyor. artık eskisi gibi oynaması çok ama çok zor. sadece ara sıra kendisini çok iyi hissettiği maçlarda eski günlerinden minik minik esintiler sunabilir, ama bu yaşında artık eskisi gibi olamaz.

    yılda 4.5 milyon euro veriyoruz. son golü osmanlıspor'a 1 sene önce. yaptığı asistlere de ne denli asist denir bilmiyorum. hepsi orta çünkü. 2 tanesini eren'e giderken de eminim kimse gol olmasını beklemiyordu. sneijder 3 sene önce pek asist yapmıyordu ama yine de izlemekten müthiş keyif alıyordum. çünkü takımda kazma umut var diye asist yapamıyordu. sneijder'in birbirinden güzel pasları ile karşı karşıya kalıp topu 3-5 metre bomboş sürüp rakip kaleciye veriyordu. bu sene sneijder'in daha 1 tane bile öyle pası yok. eren kaleci ile karşı karşıya kalıp topu bomboş 4-5 metre sürse ardından nasıl bir vuruş yapacak hiç birimizin bir fikri yok. yani sorun istatistik odaklı bir sorun değil sneijder performans olarak da eskinin çok ama çok gerisinde.

    kötü performansının 1 milyon euro-1.8 milyon euro maaşla oynayan oyuncular üzerinden korunmaya idare edilmeye çalışılmasını da anlayamıyorum. arkadaşım bu adam 4.5 milyon euro alıyor. 4.5 milyon euro gibi bir parayı türkiye liginde veriyorsan bir on numraya akıl almaz işler yapmalı. her maç insanların ağzını açık bırakmalı. yoksa sneijder oynasa 2 milyona bu kadar çok laf etmez herkes. 2 milyon versek bizde oynamaz zaten o da ayrı bir mesele.

    biz de çok sevdik, juventus'a fenerbahçe'ye çocuğu koyduğunda hunharca sevindik. ama artık ayrılık vakti yaklaşıyor. ayrılıklar da sevdaya dahil. bırakın bari bu adam zamanında gidip güzel hatırlansın, o eski winner, büyük maçları tek başına koparan, alnındaki damar şişti mi dosta güven düşmana korku salan haliyle hatırlansın. 2 sene daha oynayıp selçuk'un burak yılmaz'ın falan düştüğü duruma düşse mutlu mu olacaksınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın