• 1502
    az önce ne dediler başlığında bir yazar tarafından, twitter'dan alınan ve selçuk inan başta olmak üzere birçok insana alenen 2 dakika boyunca çok ağır küfürler edilen bir video paylaşılmış. entry'i buraya kopyalama gereği duymuyorum çünkü muhtemelen en kısa zamanda silinecektir. o videoyı çeken tipteki canlılarla daha önce gerek statta gerek dışarıda çok karşılaştım ve her zaman gereğini yaptım. dolasıyla onun gibi bu sefil hayatı boyunca safi oksijen israfı yapan akıl yoksunlarını sanal alemde dikkate alıp uğraşmak anlamsız.

    benim sıkıntım bu iğrenç videonun galatasaray sözlükte paylaşılması. bizler bu platforma belli bir emek vererek yazar oluyoruz. yazar olduktan sonra da buranın kalitesini yükseltmek için çabalıyoruz (çabalamamız gerekiyor). en az benim kadar emek veren birçok yazar arkadaşım var. bir de günün her saati buraya bilgilendiren, yararlı tartışma konuları açan, herhangi bir olayı aklıselim bir şekilde yorumlayan entryler girip çok ciddi emek harcayan yazar arkadaşlarım var. şimdi bu tip rezalet bir videoyu burada paylaşmak bu insanlara saygısızlık değil mi? o videodaki yamyama kalem kağıt verseniz arka arkaya üç cümle yazamaz. siz yazı yazabilen insanlar olarak bu cins yaratıklara prim vermemelisiniz.

    ayrıca, burası twitter değil. burası sizin galatasaraylı futbolculara veya herhangi bir şahsa alenen ya da video aracılığıyla küfür edebileceğiniz bir platform değil. eğer bu platforma yazar olduysanız lütfen buranın kıymetini bilin ve buna göre davranın. bir eleştiriniz varsa (ki hepimizin var) bunu saygılı bir şekilde yapıcı cümlelerle ifade edin. yazamıyorsanız önce okuyun. kitap okuyun, makale okuyun, köşe yazılarını okuyun, buradaki değerli yazarları okuyun. paylaşacaksanız öncelikle böyle şeyleri paylaşın, kımıl zararlarını değil. olmuyor mu? yapamıyor musunuz? o zaman bari sorun da size kapının nerede olduğunu gösterelim.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın