• 301
    bir çok yazarın zannettiğinin aksine olcan adın, umut bulut ve tarık çamdal üçlüsünün biletini kesen kişi kendisidir. umut bulut yaptığı bir açıklamada da futboldan anlamayan biri yüzünden ayrılmak zorunda kaldım diyerek riekerink hocayı değil kendisini işaret etmiştir.

    onu geçtim hiç bir hoca sol bekte carole'ün alternatifi yokken olcan adın'ı gerekirse parasını verip gönderin demez ki olcan bu mevkide geçen sene kötü maçlar çıkarmadı. düşün elinde 1 tane sol bek var. 1 tane de o mevkide oynayabilen bir adam var. o mevkide oynayabilen adamı gerekirse tazminatını verin gönderin diyorsun. hangi hoca der bunu?

    kaldı ki jan olde riekerink hocamız kendisine saygısızlık yaptığı için yönetim tarafından kadro dışı bırakılan hamit altıntop ve yasin ötekin'i bile yönetimle konuşup affettirmiştir. bu adamı kadro dışı bırakın ne hali varsa görsün karakterde bir insan değil kendisi. dünya iyi niyetlisi, dünya tatlısı bir adam.

    zaten ilk tenik direktörlük deneyimini yaşayan bir hoca ben şu üçünü istemiyorum gerekirse tazminatlarını ödeyip gönderin diyemez. kadromda düşünmüyorum teklif gelirse satın der, menajerlere haber verin kulüp bulsunlar der en fazla. bakın o da en fazla. adamın kendi maaşı 600.000 euro iken, buna 1 milyon euro verin serbest kalıp gitsin diyecek forsu olabilir mi? o fors roberto mancini gibi, dick advocat gibi, fatih terim gibi belli bir ismi, belli bir ağırlığı olan hocalarda oluyor sadece.

    kaldı ki bu üçlüyü alp yalman'ın taraftar istemiyor ve yetersizler diye gönderttiği bir çok yerde yazıldı çizildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın