resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5400
    başakşehir maçında yediğimiz 2. golün suçlusu falan değildir. hiç mi anlamıyor bu yazarlar futboldan yoksa semih linç ediliyormuş hadi biz de ona saralım mı diyorlar bunu gerçekten ama gerçekten merak ediyorum.

    yalçın ile eşleşen kişi eren derdiyok yani semih kaya değil. yalçın kaçıyor ama eren adamını takip etmiyor. ama pozisyonun suçlusu semih oluyor. semih'in değil de hakan balta'nın arkasına atsa hakan balta mı olacaktı yani?

    adam maçta en çok top kazanan, en çok ikili mücadele kazanan oyuncumuz olmuş. başakşehir'in kaleye giren bir topunu müdahale edip çıkarmış. yaşattığı tramvalardan sonra güven vermese de iyi oynamış. ama duran toplarda eşleştiği adamını takip etmeyen takım arkadaşının ihalesi bile bu adama kalıyor. abi gözünüzü seveyim birazcık formalara, isimlere bakmadan objektif değerlendirin şu pozisyonları. bütün yorumcular, futbolcu eskileri hakem eskileri eren yalçın'ı kaçırmış diye bas bas bağırırken siz burda semih semih yazıyorsunuz.

    semih'in kaderi de bu, eğer gol yediğimiz bir pozisyonda kadrajın içindeyse golü semih yedirdi der kapatır yazarlar konuyu.

    (bkz: 4 kasım 2016 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın