• 8
    emre ile ilgili şunu kabul etmek lazım öncelikle; emre olgun bir adam olamayacak kuvvetle muhtemel. bu çok önemli bir detay, bizimle kalsaydı olgunlaşma ihtimali imkansızdı zaten çünkü emre ben fanatiğim bu taraftar beni neden ıslıklıyor neden yuhluyor diye sorup duracaktı kendine. gitmesi veya gönderilmesi bu anlamda çok mantıklı bir hamleydi.

    şunu da garanti ediyorum, açın şu an oynadığı maçlara bakın, çok rahat göreceksiniz ki emre daha hırslı daha istekli. çünkü türkiye'de duygusal futbolcular ezilir, en çok kendi kendilerini ezer bu tip futbolcular. bir de bunların çok yetenekli versiyonları vardır; (bkz: arda turan), çok uzaklarda çok iyi işler yapıyor olsalar bile bir mutsuzluk bir rahatsızlık sezilir hallerinden. peki neden? bu adamlar mental anlamda kendilerini geliştirebilmiş kişiler olamamışlardır da o yüzden.

    örnekler emre mor kardeşimiz ile çoğaltılabilir. kendisi yeteneğiyle herkesi kendine hayran bırakmasına ragmen kafa ve karakter olarak ne kadar gelişime ihtiyaç duyduğunu şimdiden birkaç kez gösterdi insanlara.

    velhasılıkelam bu gözler hem çok yetenekli, bir o kadar olgun, akıllı ve bir o kadar da zeki sporcu göremedi henüz bu ülkede. bir 20 sene daha da göremeyeceğimizden şahsen eminim.

    peki soruyorum neden? ya da soramıyorum malum sözlüğe siyaset karıştıramıyorduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın