• 1
    turkiye'de fazlasiyla gorulebilecek insan tipi. bi takim senede 50 tane mac yapar ama acik kanalda sadece 1 maci yayinlanir, bunu izleyenler de o takimin ve futbolcularinin kotu oynadigini gorurse oturdugu yerden sallamaya baslar yav bu adam bu kadar para eder mi, bu adam bu takimda oynar mi falan... cidden komik bi olay.

    avrupa liglerini takip etmiyor olabilirsiniz fakat bir macla kesin yargilara varmak fecaat bir olay. o adam o siralar formsuz olabilir, sakatliktan yeni cikmis olabilir, takima uyum saglayamamis olabilir, ya da gercekten kotu olabilir ama bu ihtimalleri disarida birakip oyuncunun standardini anlamak icin scoutlar ve kulupler oyunculari uzun sure boyunca takip edip izletiyorlar zaten.

    dusunsene yabanci ulkede galatasaray'in bi maci yayinlaniyor. muslera bok gibi bi gol yiyor o gun. bu ne lan bu nasi kaleci olmus deyip geciyor adam. aynen boyle bir sey yaptiginiz. hatta uzak degil tolga'yi ilk macinda mustafa sarp ilan eden bir suru adam vardi.

    hele ki bizim rakiplerden biri avrupa maci yapiyorsa ve yenmisse, o kizginlikla tum oyuncular elden geciriliyor ahaha. tasak gececektik ne guzel adamlarla boyle takim mi olur balon bunlar. beni scout ekibinin basina gecirin abi daha iyi anliyorum topcudan. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın