• 23
    kısa adam savunmasını rezalet yapıyoruz. bu maçta bir kez daha gördük.

    russ zaten oynamadı. dentmon da en az onun kadar kötü. ergin hocam bu iki beyinsize 1.5 milyon usd para ayırıp almayı nasıl akıl etmiş hakikaten anlamak güç. şu an ligde bugün oynadığımız lig sonuncusu gaziantep'in 1 numarası da dahil olmak üzere, bütün 1 numaralar bizim russ ve dentmon'dan iyi. anladık, ergin hocam asistçi 1 numarada çok sayı bulan delici 1 numara seviyor. bizim 1 numaralarda o da yok. üstüne savunma da yapmıyorlar.

    özellikle ilk çeyrek rezalet oynadıktan sonra vasatı yakaladık ve kazandık bu maçta. çünkü rakip lig sonuncusu. euroleague'de ya da üst sıra takımlarına karşı böyle oynayınca ya 100 yiyoruz, yemesek bile kaybediyoruz.

    diebler iyi niyetliydi ama yetersiz olduğunu yine gördük. 2/3 üçlük attı tamam. eyvallah. 3/3 atsaydı da görüşüm değişmeyekece. 4/5 atsaydı da görüşüm değişmeyecek. perdeden çıkıp üçlük atmak dışında hücumun hiçbir yerinde yok. ben böyle basketbolcuyu sevmiyorum arkadaş. gerekirse 2/6 üçlük atsın ama gelsin bana 3/4 iki sayı isabeti ve atıyorum 3 asistle oynasın.

    thompson ve tyus ikilisinin uyumu fena değildi. ısınıyorlar.

    schilb'in performansı da çok iyiydi. sinan'a diyecek lafım zaten yok. kaptan her zaman en iyisini yapmaya çalışıyor. bugün yine iyiydi.

    ve tabi tibor. bu maçta da silikti. bu adama verilen para ile beyinsiz bir amerikalı uzun alsak en azından rakip uzun kolayca yanından sıyrılıp geçmez. en azından gücüyle falan korkutur. gözünü seveyim tibor, 2.23 boyun var, 1.90'lık adam yanından yürüyüp geçiyor ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın