resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11676
    ben kendisine haksızlık edildiğini düşünenlerdenim.

    48 pozisyondan 16'sını gol yapması başarı değil beceriksizlik göstergesi diyen arkadaşlara o 48 pozisyona girmenin de bir başarı olduğunu, misal şuan başımız üstüne, sevdiğimiz, canımız dediğimiz eren'in pozisyona girme sıkıntısı yaşadığını hatırlatalım.

    ha bu eren'in suçu değil tabi, takımın sisteminin de, santforu besleyenlerin de bunda etkisi çok büyük. ancak burak yılmaz'ı besleyen ekiple eren derdiyok'u besleyen ekip arasında da aman aman bir fark yok şuan, aynı adamlar, üzerine bir tek bruma mevcut. burak'ı besleyen selçuk'sa, o selçuk eren'i de besleyebilir.

    şunu görmek lazım aslında;

    burak yılmaz'ın stiliyle eren'in stili benzemiyor. aslında santforların çoğunun stili birbirine benzemiyor. burak, savunma arkasına atılan toplarla, ofsayta yakalanmadığı zamanlarda karşı karşıya pozisyon yakalayabilen bir adamdı. gollerinin çoğunu atma şekli bu normalde. ancak misal şuanda, bu tip gol atabilecek, savunma arkasına sarkacak tipte bir golcümüz yok, bunu yapabilen tek oyuncumuz kanat bruma...

    şimdi, bu adamı çok gol kaçırmak yönünden eleştireceksek, pozisyona girebilmek kabiliyeti yönünden de alkışlamamız gerekir. zaten burak, galatasaray'da yakaladığı pozisyonların %90'ını gole çevirebilen bir forvet olsa galatasaray forveti olmaz ki? avrupa'nın gayet standart üstü takımlarından birinin santforu olur.

    bu kadar pozisyona girip bir bölümünü değerlendirebildiği için burak yılmaz ve çin'e transfer olan türk futbolcu.
    ötesi zaten kendisini aşması olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın